Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasjáték linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Társasjáték képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: tarsasjatek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 106 db
A bor, a búza és a béke szigete - Catan telepesei

A bor, a búza és a béke szigete - Catan telepesei

Márai maestro szerint a polgárcivilizációt teremtett, csodálatos városokat hozott létre. Catan szigetén is ez a feladat vár telepeseinkre: a kezdetben mindössze két település­ből és rövidke útból álló kolóniánkat kell felvirágoztatnunk. A játék szabályaira lefordítva mind ez annyit tesz, hogy a kezdeti 2 pontunkat (1 per falu) kell vetélytársainkat meg­előzve 10-re gyarapítanunk.

A Carcassone-ról egy kis érdekes

A Carcassone-ról egy kis érdekes

Földjeinken szorgoskodó alattvalók, az isteni jóindulat meg teremtésén munkálkodó, lojális klérus, tökös katonaság és Ius Primae Noctis: innen szemlélve kifejezetten komfortosnak tűnik az élet a középkorban. Az utóbbitól eltekintve mindezt megtalál­juk a Carcassonéban, ahol birtokaink és követőink minél jobb menedzselésével kell vetélytársaink fölé kerekednünk.

Ajándék társasjáték

Ajándék társasjáték

Szórakoztató tengeralattjárós társasjáték a Best-T.A.G. Bt. kínálatában. Az Alarm! U-Boot! megdolgoztatja a memóriánkat és közben fejleszti a logikai, taktikai készségünket. Természetesen szerencsére is szüksége lesz annak, aki szeretné megnyerni a játékot. Az Alarm! U-Boot! társasjáték minden korosztály számára izgalmas perceket tartogat. Visszafizetési garanciát vállalnak, ha a játék nem nyeri el a tetszését a vevőknek, illetve, ha a játékból megrongálódnak vagy elvesznek bizonyos alkatrészek, azokat pótolni tudják.

ALAP Pedagógiai Központ

ALAP Pedagógiai Központ

Célunk, hogy Csak a legjobb minőségű termékeket forgalmazzuk. Tudatosan, átgondolt szakmai szempontok alapján válogatunk. Több ezer féle termékünkből természetesen bárki válogathat, hiszen a rengeteg játék, kreatív eszköz, és kiadvány érdekes lehet mindenki számára. A megrendelések leadhatók levélben, telefonon, faxon, de boltunkban lehetőség van (előzetes bejelentkezés után) személyes vásárlásra, illetve 2005 óta működik Internetáruházunk, ahol szintén szeretettel várjuk vásárlóinkat!

Alter Játék Kft.

Alter Játék Kft.

Cégünk az Alter Játék Kft. 2005 óta működik szolgáltatói és kereskedelmi területen egyaránt. Az első évben társasjáték tervezéssel foglalkoztunk, ennek eredményeként született meg a Kukatündér szelektív hulladékgyűjtést oktató foglalkoztató társasjáték, melynek fejlesztői Tóth Gabriella, Gerlei Ferenc és Fejtő Nóra voltak. Idővel ahogy a felénk érkező igények és megkeresések egyre nőttek tovább fejlesztettük cégünket, szélesítettük szolgáltatási körünket megfelelő szakemberekkel bővítve csapatunkat.

Amőba játék

Amőba játék

Az amőba eredetileg az ősi Kínából származik, a méltán híres Go táblás társas játékok családjába tartozik. Eredeti neve, a Gomoku is innen szármaik, a nevében megjelenik a Go tábla elnevezése is. Magyarországon sokan ismerik még ötödölőnek ugyanezt a játékot. Talán kár is bemutatni, hiszen szinte mindenki játszotta már a menzán, vagy két szünet között. A játékosok felváltva teszik le bábúikat, a négyzethálós táblára. Az nyer, akinek előbb sikerül 5 bábút egy sorban elhelyeznie, még azelőtt hogy az ellenfele megtenné ugyanezt.

Angry Birds társasjáték

Angry Birds társasjáték

A Mattelt megihlette az Angry Birds és nyilván annak hatalmas sikere, így elkészítették annak társasjáték változatát, ami májusban kerül az amerikai boltokba. A társasjátékot 2-4 fő játszhatja. Három madarat, 4 disznót, 14 építőelemet és 56 küldetéskártyát fog tartalmazni, és természetesen az elmaradhatatlan csúzlit. A játékban a kártyák adnak utasítást arra vonatkozóan, hogy hogyan építkezzünk, amit aztán az ellenfélnek le kell rombolnia. Valljuk be ennél többet nem is nagyon lehetne kihozni a dologból. A játék ára várhatóan 15 dollár lesz.

Aquaretto

Aquaretto

Az Aquaretto társasjáték a nagysikerű 2007-es Év játéka, a Zooloretto folytatása. Az Aquaretto teljesen különálló családi játék, melyet iskolás vagy felnőtt csapatnak is egyaránt ajánlunk. Könnyű szabálya miatt gyorsan el lehet kezdeni, ugyanakkor taktikai, stratégiai lehetőségei sokadszorra is új meglepetésekkel szolgálnak. Aki még többre vágyik, az próbálja ki Aquarettot és a Zoolorettot együtt! Minden tekintetben hatalmas élmény!

Asztalok

Asztalok

A Matracfutár a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdió termékeit teszi vásárlóink számára könnyen elérhetővé. Itt megtalálja áruházunkban kapható valamennyi matrac és ágybetét árát, részletes leírását. Tájékozódhat a szállítás feltételeiről, a szállítási határidőkről.

Hirdetés
Backgammon

Backgammon

A Backgammon játék (másnéven triktrak, puffjáték, ostábla, távla) célja, hogy minél előbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet. A játékosok felváltva dobnak két kockával, a dobott pontoknak megfelelően léphet a soron következő játékos. A játék célja A játékot két játékos játszhatja, világos illetve sötét kövekkel. A játék célja, hogy minél elõbb kivigyük az összes saját kövünket a tábláról, illetve, hogy ebben akadályozzuk az ellenfelet.

Bambini

Bambini

A Bambini boltok vásárlói minden 2.000 Ft vásárlás után kapnak egy-egy matricát, melyet beragaszthatnak a Pontgyűjtő füzetükbe. 10 pont összegyűjtése után a következő alkalommal 10% kedvezménnyel vásárolhatnak.

Bang társasjáték

Bang társasjáték

A Bang! igazi westernjáték, amelyben egy csapat ravasz bandita és egy elszánt seriff küzd egymással. Ha egy férfi, kezében Winchesterrel, találkozik egy másikkal, akinél csak egy pisztoly van, azt gondolnád, az utóbbi halott ember... Hacsak a pisztoly nem egy Gyorstüzelő!

Beholder Fantasy

Beholder Fantasy

Beholder Kft. 1992-ben alakult meg. Kezdetben csak a Túlélők Földjének, Magyarország első levelezős szerepjátékának üzemeltetésével foglalkozott, majd szépen sorban bővült a könyvkiadással, és a többi szerep- és kártyajátékkal. A Beholder Kft. jelenleg Magyarország egyik legmeghatározóbb fantasy és sci-fi kiadója, termékei, szolgáltatásai között máig szerepel a töretlenül sikeres levelezős és internetes játék, a Túlélők Földje, valamint a szintúgy híres gyűjtögetős kártyajáték, a Hatalom Kártyái. A cég minden két hétben új könyvet jelentet meg, és folyamatosan fejleszti, népszerűsíti játékait.

Bendegúz Gyermekzug Társasjáték Webáruház

Bendegúz Gyermekzug Társasjáték Webáruház

Megnyílt a Bendegúz-Gyermekzug társasjáték klub webáruháza! Kínálatunkkal nemcsak a kicsiknek de az idősebb társas szórakozást kedvelőknek is kedveskedünk. Több mint 100 kártya, tábla és társasjáték várja a látogatókat. A webáruházban nemcsak a legismertebb társasjátékok, de igazi játék különlegességek is megtalálhatóak.Természetesen házhoz szállítást és személyes átvételt is biztosítunk a webáruház vásárlói számára.

Blocks

Blocks

A Blocks egy olyan nyereményjáték oldal, ahol folyamatosan találsz nyereményjátékokat, és minden hónapban nyerhetsz. A Blocks nyeremény játék játékos kvíz keretében az internet legérdekesebb oldalait is bemutatja, legyen szó egy jópofa videóról, egy új zenéről, egy érdekes új portálról, vagy egy adott naphoz kapcsolódó aktuális hírről.

BrAnn Game Társasjátékok

BrAnn Game Társasjátékok

A Briann Game Kft. Egyedi társasjátékok tervezése. Cégünk. 100%-ig magyar, saját fejlesztésű társasjátékat tervez. Még újak vagyunk, de egy játékunk már kereskedelmi forgalomban is kapható. Ez a játék a mIZÉria, ami egy kommunikációs party társasjáték. A szókártyák véletlenszerű keveredéséből kialakuló idióta mondatok hallatán, garantált a rekeszizmaidat nyüstölő kacagás, az egész játék ideje alatt. Ha még nyerni is akarsz, akkor a nevetéstől ne dobd el az agyad, mert szükséged lesz rá. A változatos játékélményt 250 szókártya és 1500 szó garantálja. A dobozban található játéktábla mindkét oldala játszható, összesen négy féle játékmenettel párban, vagy mindenki mindenki ellen. Fontosnak tartjuk, hogy társasjátékaink magas színvonaluk és minőségük ellenére is, elérhető áron jussanak el Önhöz.

Broadway Club

Broadway Club

A Broadway Club fejlesztő gyermekprogramjai elsősorban a 6-13 éves korosztályt célozzák. A fejlődéslélektan tudománya szerint ez a gyermekkor középső szakasza, amikor a konkrét intellektuális műveletek végrehajtása és a logikai gondolkodás fejlődése megkezdődik.

Tuti menü