Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyar nyelvű társasjáték oldalak képes leírás - Társasjáték.tlap.hu
részletek »

Magyar nyelvű társasjáték oldalak - Társasjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsasjatek.tlap.hu » Magyar nyelvű társasjáték oldalak
Keresés
Találatok száma - 23 db
ALAP Pedagógiai Központ

ALAP Pedagógiai Központ

Célunk, hogy Csak a legjobb minőségű termékeket forgalmazzuk. Tudatosan, átgondolt szakmai szempontok alapján válogatunk. Több ezer féle termékünkből természetesen bárki válogathat, hiszen a rengeteg játék, kreatív eszköz, és kiadvány érdekes lehet mindenki számára. A megrendelések leadhatók levélben, telefonon, faxon, de boltunkban lehetőség van (előzetes bejelentkezés után) személyes vásárlásra, illetve 2005 óta működik Internetáruházunk, ahol szintén szeretettel várjuk vásárlóinkat!

Amőba játék

Amőba játék

Az amőba eredetileg az ősi Kínából származik, a méltán híres Go táblás társas játékok családjába tartozik. Eredeti neve, a Gomoku is innen szármaik, a nevében megjelenik a Go tábla elnevezése is. Magyarországon sokan ismerik még ötödölőnek ugyanezt a játékot. Talán kár is bemutatni, hiszen szinte mindenki játszotta már a menzán, vagy két szünet között. A játékosok felváltva teszik le bábúikat, a négyzethálós táblára. Az nyer, akinek előbb sikerül 5 bábút egy sorban elhelyeznie, még azelőtt hogy az ellenfele megtenné ugyanezt.

Broadway Club

Broadway Club

A Broadway Club fejlesztő gyermekprogramjai elsősorban a 6-13 éves korosztályt célozzák. A fejlődéslélektan tudománya szerint ez a gyermekkor középső szakasza, amikor a konkrét intellektuális műveletek végrehajtása és a logikai gondolkodás fejlődése megkezdődik.

Capital Trade

Capital Trade

Az 1989-ben alakult Capital Trade KFt. 100%-os magyar tulajdonú gyártó és forgalmazó vállalkozás. Cégünk specialitása papír alapanyagú játékok kifejlesztése és saját tulajdonú üzemben történő gyártása. Termékeink általános témákban, valamint a korábbi licenceszerződés alapján Warner Bros és 2000 január 1.-től InterPannónia jogok felhasználásával széles termékválasztékban készülnek.

Chashflow társasjáték

Chashflow társasjáték

A CashflowTársas küldetése, hogy valós értéket teremtve, játékos formában fejlessze azon emberek pénzügyi intelligenciáját, akik egy szabadabb és boldogabb jövőt keresnek. Célunk, hogy segítsünk felismerni az embereknek a tudatos pénzügyi tervezés, és a milliomos gondolkodásmód fontosságát, ami által valóra válhat az összes ambíciójuk és álmuk

Csetneki társasjáték

Csetneki társasjáték

Szereted a focit, és legalább annyira a stratégiai, pénzügyi társasjátékokat? Akkor a Goals'n'money - Gól és pénz nevű játékot Neked találtam ki. Fejleszd a stadionod hogy több legyen a jegybevétel, ajánlj több pénzt a sztárjátékosokért mint a többiek, fogadj a meccsekre, vidd a csapatod edzőtáborozni, hogy jó formában legyenek játékosaid és minél több győzelmet arass, köss előnyös reklámszerződéseket, és így tovább. Gól és pénz. Játszhatjátok ketten, vagy akár hatan is.

Fa eszterga

Fa eszterga

Faesztergályos műhelyünk 1980-ban alakult, melynek fő profilja a háztartási eszközök, valamint egyedi megrendelésű faesztergályos termékek gyártása, készítése. Müködésünk kezdetén a háztartási eszközöket a magyarországi nagykereskedelmi cégeken kívül külföldre is szálítottunk.

Financial Games

Financial Games

A Financial Games Kft. 2006-ban alakult Veszprémben. A célunk olyan játékok, elsősorban hagyományos társasjátékok gyártása, amelyek a valós pénzügyi szféra leképezései. Bár a játékokban van szerepe a szerencsének is, igyekeztünk előtérbe helyezni a stratégiai jelleget is, amely fejleszti a gondolkodást. Több termék áll fejlesztés alatt, ezek közül az első, amely 2006 karácsonyán válik kézzelfoghatóvá, a SPECULATOR tőzsdeszimulációs társasjáték.

Identity

Identity

Ennek a játéknak az ötlete egy vitorlás hajón született, este, a csillagos ég alatt. Öten voltunk a hajón egész nap összezárva, körülbelül húsz négyzetméteren. A feszültség szinte kitapintható volt közöttünk. Este, miután kikötöttünk, és elfogytak a hajózással kapcsolatos feladatok, előkerült egy vidám játék, melynek könnyed kérdései sok nevetésre, néha pedig önismeretet gazdagító visszajelzésekre adtak lehetőséget, és játék közben a feszültség felengedett. Ismét összetartoztunk.

Hirdetés
Imperátor kártyajáték

Imperátor kártyajáték

Az Imperátor egy gyűjtögetős, stratégiai kártyajáték, mely az ókori Római Birodalomban, s annak provinciáiban játszódik. Főszereplői ennek a korszaknak a nagyjai közül kerülnek ki, akik korabeli helyszíneken, legendás tárgyak, önfeláldozó seregek és fortélyos politikai manőverek segítségével vívják egymás ellen ádáz csatáikat. A híres rómaiak mellett a lapokon keresztül rengeteg kultúra bemutatkozik.

JátékArts

JátékArts

A Játékarts kreatív fiatalok ötlete alapján alakult 2007-ben. Alapvető célja, hogy Megrendelőinek minőségi, tökéletesen kidolgozott és teljesen egyedi játékokat készítsen. Ezek között találhatók hagyományos játékok és saját fejelsztésüsek is, melyek új, eddig nem ismert szabályrendszerrel játszhatóak.

Játékok minden mennyiségben

Játékok minden mennyiségben

A Piatnik Budapest Kft. már több mint 20 éve működik Magyarországon, azóta méltán ismert és elismert társas- és kártyajáték forgalmazó hazánkban. Nagyon széleskörű kártya portfólióval rendelkezik, a klasszikus magyar kártyáktól kezdve, a souvenir, valamint luxus francia kártyák, tarock, passziánsz és jóskártyák is megtalálhatóak az oldalon és a webáruházban is. Az évek folyamán a kártya mellett a társasjátékok is kezdenek előtérbe kerülni, egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek erre az irányvonalra is.

Játékom

Játékom

Hogy milyen a jó játék? - nem kell komoly magyarázatokat keresni. A jó játék örömet okoz, szórakoztat, feszültséget old. Szükséges a gyermek egészséges fejlődéséhez. A siker, az önmegvalósítás, a felfedezés útja. A játék fejleszti az érzékelést, a kézügyességet, a beszédet és kommunikációt, a figyelmet és az emlékezetet, értelmi funkciókat, segít abban, hogy gyermekünk beilleszkedjen egy közösségbe és nem utolsó sorban: erősíti-formálja a személyiségét.

Kárpátria a tudás népe

Kárpátria a tudás népe

5000 év - 500 kérdés kicsikhez, nagyokhoz történelemből, művészetből, kultúrából, hagyományainkból. Mindaz, ami a tananyagból kimaradt! Izgalmas, élvezetes, egyszerre több korosztálynak tanulást és szórakozást nyújtó, akár egész estét betöltő program.

Katica Kft

Katica Kft

Cégünk 19 éve igyekszik szolgálni az Önök igényeit és elképzeléseit. A figyelmünk középpontjában a gyermek áll, akinek testi, lelki és érzelmi fejlődését kiváló minőségű játékainkkal kívánjuk elősegíteni. Alapfilozófiánk: a játék rávilágít a közös munka örömére, kitartásra nevel, sikerélményt nyújt és előrelépést eredményez a tanulmányokban

Lacxox

Lacxox

15 különböző gyerek-társasjáték - mindegyik a betanítással együtt -, összesen 22 menet. Délután negyed kettőtől este fél tízig. A határaimat most én is éreztem: egy idő után már afféle maratonon voltam, mint amikor valaki azt vállalja, hogy x órán át néz moziban filmeket (arról nem beszélve, hogy másokat is magával rángat). Kimerítő volt ez a bő nyolc óra, de szerintem akkor is remekül sikerült, amihez külön köszönöm feleségem, lányaim és fiam segítségét.

Liliputi bababolt

Liliputi bababolt

Boltunk játék részlegében olyan játékokat gyűjtöttünk össze, melyekről azt gondoljuk, hogy hozzájárulnak gyermekeink kreativitásának és érzelemvilágának, ezen keresztül intelligenciájuk fejlődéséhez. Hangsúlyt fektettünk játékaink kiválasztásánál arra, hogy ahol csak lehet természets anyagokból készüljenek. Az itt található játékokok közül több kézműves termék, sok közülük egyedi darab. Kínálatunk összeállításakor figyelembe vettük a szakirodalmi ajánlásokat, különös tekintettel a waldorf és montessori pedagógia elméletére.

Tuti menü