Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Társasjáték tervezők, gyártók képes leírás - Társasjáték.tlap.hu
részletek »

Társasjáték tervezők, gyártók - Társasjáték.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: tarsasjatek.tlap.hu » Társasjáték tervezők, gyártók
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alter Játék Kft.

Alter Játék Kft.

Cégünk az Alter Játék Kft. 2005 óta működik szolgáltatói és kereskedelmi területen egyaránt. Az első évben társasjáték tervezéssel foglalkoztunk, ennek eredményeként született meg a Kukatündér szelektív hulladékgyűjtést oktató foglalkoztató társasjáték, melynek fejlesztői Tóth Gabriella, Gerlei Ferenc és Fejtő Nóra voltak. Idővel ahogy a felénk érkező igények és megkeresések egyre nőttek tovább fejlesztettük cégünket, szélesítettük szolgáltatási körünket megfelelő szakemberekkel bővítve csapatunkat.

BrAnn Game Társasjátékok

BrAnn Game Társasjátékok

A Briann Game Kft. Egyedi társasjátékok tervezése. Cégünk. 100%-ig magyar, saját fejlesztésű társasjátékat tervez. Még újak vagyunk, de egy játékunk már kereskedelmi forgalomban is kapható. Ez a játék a mIZÉria, ami egy kommunikációs party társasjáték. A szókártyák véletlenszerű keveredéséből kialakuló idióta mondatok hallatán, garantált a rekeszizmaidat nyüstölő kacagás, az egész játék ideje alatt. Ha még nyerni is akarsz, akkor a nevetéstől ne dobd el az agyad, mert szükséged lesz rá. A változatos játékélményt 250 szókártya és 1500 szó garantálja. A dobozban található játéktábla mindkét oldala játszható, összesen négy féle játékmenettel párban, vagy mindenki mindenki ellen. Fontosnak tartjuk, hogy társasjátékaink magas színvonaluk és minőségük ellenére is, elérhető áron jussanak el Önhöz.

Fészekrakó társasjáték - bújjon a vadmadarak bőrébe

Fészekrakó társasjáték - bújjon a vadmadarak bőrébe

Lépjen ki egy időre a civilizáció biztonságos kényelméből, bújjon a vadmadarak bőrébe, ismerje meg azokat, akiknek egy lényegtelennek tűnő döntés is végzetessé válhat! A játék érdekes, izgalmas, a vadmadarak életébe csöppenünk bele, - és aktívan! Megismerteti, megszeretteti a természetnek ezt a varázslatos részét a gyönyörű kézzelfestett, valósághű képekkel, aranyos fa bábukkal, és a kalandokkal, amiket velük átélhetünk. Játszhatja 1-6 személy Ajánlott: 8-tól 108 éves korig

HEXTRI társasjáték műhely

HEXTRI társasjáték műhely

Társasjáték tervezés: Társasjáték rendszerek kialakítása, egyéni elképzelések alapján A Játék tesztpéldányainak elkészítése Társasjáték tesztelése, kipróbálás, visszajelzések, finomítás Design tervek elkészítése Nyomdai Grafikai előkészítés

Integráljáték - társasjáték nem csak kicsiknek

Integráljáték - társasjáték nem csak kicsiknek

Reneszánsz magyar kártya 'A lovagkortól a reneszánszig' című könyv Hunyadi Mátyás 550 éve, 1458-ban foglalta el a nép akaratából a magyar királyi trónt. Ezen jeles évforduló alkalmából adjuk ki ezt a reneszánszkori magyar kártyát, és a hozzá tartozó ismeretterjesztő könyvet. Ennek a magyar kártyának az a különlegessége, hogy a kártyalapokat történelmi személyekkel illusztráltuk, Nagy Lajostól Hunyadi Mátyásig. A klasszikus magyar kártya híres játékain kívül, még plusz öt lappal és egy új játékszabállyal is játszhatunk, aminek a címe: 'Deo gratia!'. A játék során kiderül, melyik játékos a legalkalmasabb a Magyar Királyság trónjára.

Tuti menü